Ann Morissens

Ann Morissens

Ann Morissens, plaats 2 kartellijst CD&V- Groen

Ann Morissens

Ik woon samen met mijn partner en lieve dochter van zes al bijna 9 jaar in Schiplaken. Reeds als kind had ik interesse in politiek, het was dan ook geen verrassing dat ik politieke wetenschappen ging studeren. Vorig jaar heb ik het initiatief genomen om de lokale groep Groen op te starten in Boortmeerbeek. Ik vind dat de inwoners van Boortmeerbeek de kans moesten hebben om deel uit te maken van het positieve Groen verhaal. Groen staat immers voor een menselijkere, eerlijkere manier van aan politiek doen en samenleven. Daar wil ik voluit voor gaan, want ook in Boortmeerbeek kan het anders.

Er staan heel wat dingen op mijn verlanglijstje voor onze gemeente. De belangrijkste zijn: een open en transparante manier van besturen met aandacht voor en inspraak van de burger, een verkeersveiliger Boortmeerbeek met extra aandacht voor de zachte weggebruikers, niet in het minst kinderen en scholieren. Als mama van een jonge dochter wil ik volop inzetten op school-en fietsstraten. Het beschermen van en uitbreiden van groene ruimte, want groen maakt mensen gelukkiger en gezonder. Ook met betrekking tot het klimaat, zou ik graag zien dat we met Boortmeerbeek veel meer het voortouw nemen en een voorbeeldgemeente worden, want we hebben maar 1 planeet.

Ik ben blij dat ik samen met de 7 andere  enthousiaste Groen kandidaten kan opkomen bij deze verkiezingen en hoop dat er een nieuwe en groene wind kan waaien in onze gemeente!